11.04.2014

Posvet in B2B srečanje

Seminarji in B2B sestanki v okviru projekta PolyRegion so tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji vedno bolj prepoznavni in zelo dobro obiskani. Tokrat se je našega dogodka v Ljubljani udeležilo 36 ljudi.

Seminar se je izvajal za inženirje s področja polimerov in polimernih tehnologij. Predstavnik Gorenja Orodjarne d.o.o., dr. Blaž Nardin, je predstavili prispevek o mehatroničnih sistemih z naslovom »Potential Use of Mechatronical Systems in Polymer Production«, predstavnik Pere Castell AITIIP Technological Center iz Španije pa o tehnologijah embalaže z naslovom »Novel Technologies for Packaging«.  Maja Mešl (vodja projekta pri vodilnem partnerju VŠTP) je predstavila projekt PolyRegion in poročala o opravljenih dejavnostih od pričetka projekta ter o drugih načrtovanih aktivnostih v njegovem okviru.  

Predstavniki Razvojnega centra orodjarstva Slovenije - TECOS so predstavili podjetje TECOS.  

V popoldanskih urah dogodka se je odvijalo B2B srečanje. B2B srečanja so namenjena mreženju, diskusijam in izmenjavi znanja. Udeleženci so izkoristili priložnost za ustvarjanje novih poslovnih stikov in bilateralnih sestankov s predstavniki drugih podjetij iz Avstrije in Slovenije, ki se prav tako ukvarjajo s polimernimi materiali in tehnologija. Vsak B2B sestanek je trajal približno 20 minut.

lj3.jpg

 lj2.jpg

 lj1.jpg

 

 

 

Dogodki

13.11.2018

PolyMetal Conference

Več...
Drugi predlagani dogodki

11.04.2014

Posvet in B2B srečanje

Več...