Industrija

Unbenannt.pngVečina podjetij čezmejnega področja PolyRegion, ki se ukvarjajo s polimernimi materiali in tehnologijami, so majhna ali srednje velika podjetja. Najbolje so zastopana majhna podjetja z manj kot 50 zaposlenimi in manj kot 10.000.000 € prometa.

Največji delež zajetih podjetij sodi v kategorijo: predelovalci polimernih materialov, sledijo izdelovalci orodij ter inženirska in svetovalna podjetja.
Najpogosteje omenjene branžne kategorije so najprej avtomobilska industrija, ki ji sledijo električna/elektronska industrija ter gradbeništvo in investicijsko gospodarstvo.
Visoko specializirana podjetja delajo npr. za letalsko industrijo ali industrijo medicinske tehnologije. Prav tako so prisotna podjetja, ki delujejo na področju embalažne industrije.
Druga podjetja pa so se specializirala za reciklažo polimernih materialov.

Mnogo tukajšnjih podjetij kaže visoko fleksibilnost pri poslovanju in uporabi tehnologij. Tako se lahko hitro prilagodijo spremembam na trgu.

V številnosti uporabljenih polimernih materialov se odraža raznolikost področij uporabe, ki jih podjetja pokrivajo, in kompleksnost zahtev strank.

Dogodki

13.11.2018

PolyMetal Conference

Več...
Drugi predlagani dogodki