25.03.2015

PolyRegion Pro.Act: "Vstop na tuje tržišče: S povezovanjem do sredstev za razvoj in internacionalizacijo"

proact-logo.png

V okviru projekta Polyregion-Pro.Act vas vabimo v sredo,  25. 3. 2015, ob 9 uri na seminar »Vstop na tuje tržišče: S povezovanjem do sredstev za razvoj in internacionalizacijo«, ki ga bo vodil mag. Janko Burgar. Seminar bo potekal v poslovnih prostorih GIZ GROZD PLASTTEHNIKA na Kirdričevi ulici 25 v Celju.

Projektni partnerji (več na /pro-act) smo  izvedli študijo s ciljem zbrati in analizirati vzroke, ki ovirajo intenzivnost in multiplikativni učinek R&R&I aktivnosti in posledično vplivajo na probleme v razvojnem sodelovanju in pridobivanju virov financiranja ter v čezmejnem sodelovanju. Tekom seminarja bodo predstavljene ključne  informacije in znanja, ki jih slovenska podjetja in druge organizacije potrebujejo pri vstopu v mednarodni raziskovalni prostor in na mednarodne trge še posebej na avstrijsko tržišče ter obratno.

Podrobno se bomo spustili v priložnosti in izzive mednarodnega razvojnega sodelovanja s posebnim poudarkom na SI-AT, predpogoje za učinkovito povezovanje ter kako zagotoviti dolgotrajni učinek aktivnosti R&R&I v mednarodnih partnerstvih.

Tukaj najdete program seminarja ter življenjepis mag. Janka Burgarja.

Udeležba je brezplačna.

Prosimo, da nam lahko svojo udeležbo potrdite na alenka.zeme@giz-grozd-plasttehnika.si.