06.02.2015

PolyRegion Pro.Act: Seminar "Strategije upravljanja z intelektualno lastnino"

proact-logo.png

Vabimo vas na seminar »Strategije upravljanja z intelektualno lastnino«, ki bo potekal v petek 6.2.2015  v računalniški predavalnici Visoke šole za tehnologijo polimerov, Ozare 19, Slovenj Gradec.

Razvojni center orodjarstva Slovenije - TECOS je skupaj z Visoko šolo za tehnologijo polimerov iz Slovenj Gradca, GIZ Grozd Plasttehniko, Montanuniversität iz Leobena in Materials Cluster Styrio član projekta Polyregion-Pro.Act (več na /pro-act), ki je sofinanciran s strani Operativnega programa Slovenija-Avstrija 2007-2013. Projekt je nadaljevanje razvoja potenciala Polyregije in nadgradnja že izvedenih aktivnosti v okviru projekta PolyRegion.

Projektni partnerji smo v okviru projekta izvedli analizo s ciljem zbrati in analizirati vzroke, ki ovirajo intenzivnost in multiplikativni učinek R&R&I aktivnosti in posledično vplivajo na zaposlitev visoko izobraženih ljudi, IPR, marketing visokotehnoloških produktov, probleme v čezmejnem sodelovanju in na širjenje sodelovanja in poslovanja v čezmejnem in mednarodnem področju med RRI inštitucijami in podjetji.

Predavala bo mag. Helena Valas.

 Tukaj najdete program seminarja ter življenjepis mag. Helene Valas.

 Udeležba je brezplačna.

 Prosimo, če nam lahko svojo udeležbo potrdite na email: tanja.ferles@tecos.si.

Iskreno upamo, da se boste vabilu odzvali in nam na ta način pripomogli k uresničitvi ciljev začrtanih v projektu.

Za dodatna vprašanja in informacije o projektu smo vam na voljo.